top of page
klinikken.png
eximia_specialist_logo_white_360-1-kopi.
  • Facebook Social Icon

VELKOMMEN TIL MEG

Jeg heter Anne Marte Morstad, jeg driver FriStedet Klinikk for Naturlig Liv & Helse innenfor Helsekosten i Gran. I klinikken tilbyr jeg bl.a. Eximia behandlinger, se klinikkens Facebook side for mer informasjon om de andre typene behandlinger jeg tilbyr.

For at jeg skal kunne tilby deg den aller beste Eximia behandlingen, har jeg videreutdannet meg som Eximia spesialist, og kan nå tilby en rekke dyptgående behandlinger som:

 

*       Lymfedrenasje, reduksjon av ødem, smerter, muskel og leddplager, mage og tarmproblemer, revmatisme, leddgikt,                MS og ME plager.                                

*       Figurformingsbehandlinger: Bryst-, og rumpeløft, fettreduksjon, anti cellulitte- og strekkmerke, oppstramming.

*       Komplette konsepter for vektkontroll. 

*       Anti-age behandlinger: Aniktsløft/oppstramming, anti-rynke 

*       Behandling for aktive idrettsutøvere som ønsker å lindre ulike idretts-skader eller vil restituere raskere, få økt                           oksygenopptak og økt effektivitet.

 

 

 Eximia spesialist er jeg utdannet gjennom et tverrfaglig utdannelsesprogram bestående av fagfolk, leger og forskere

som er tilknyttet Skin Medical Gruppen AS. 

Alle spesialister må gjennom en grundig teoretisk og praktisk trening før de mottar lisens 

som Eximia Spesialist! 

ss.jpg

Til behandlingene benytter jeg Eximia modellen HR77. Modellen har 5 ulike innovative teknologier, som benyttes samtidig under en behandling for å oppnå et optimalt resultat.

Eximia er i særklasse Norges største vakuum-system for helse, anti-age og figurforming. 

Systemet, som stadig er under utvikling, ble lansert i Norge i 2003 og i dag utføres det ca 1000 Eximia behandlinger daglig i Norge.

Eximia modellen som jeg bentytter har en spesial-produsert lavfrekvent laser for effektiv og kontrollert spalting av "pakket" fett i fettceller som omdannes fra fett til fri energi og deretter forbrennes i kroppens organer.

Teknologien er presis nok til å kunne gjøre dette uten å rive ned cellekammerene, slik at vi beholder cellemembranen inntakte etter å ha tømt cellen for fett.  Dette gjør at vi kan bevare de naturlige "fettsdepoene" for å unngå økt "innvendig" fettlagring for fremtiden. 

Studier utført av Karolinska institutt i Stockholm viser at vi ikke kan redusere antall fettceller, men at antall fettceller vil være stabile i voksen alder. 

Studier viser også at fettceller som kommer tilbake kan legge seg i øvre del av mageregionen, noe vi absolutt ikke ønsker. LINK

Derfor velger vi å kun å redusere en fettcelles innhold, slik at volumet reduseres.

Målet er å rense, stimulere og forbedre kroppens egne systemer for å oppnå maksimal forbrenning på en så naturlig måte som mulig, samtidig som vi ser på den epigenetiske forandringen vi kan oppnå ved å kombinere Laserporasjon (lavfrekvent laser i kombinasjon med eleketroterapi) for fettspalting og dietter slik at kroppen går fra

"lagringsmodus" til "forbrenningsmodus".

I tillegg har EXIMIA HR77 elektroterapi og radiofrekvens for effektiv hudoppstramming, vakuum for lymfedrenasje og bindevevsmassasje, samt sliping for rens/klargjøring av huden før behandling.

Dette gjør EXIMIA HR77 til en komplett maskin for helse og velvære til det beste for mine kunder.

12994518_995801567160813_652208094545793

Skandinavisk distributør Eximia 

image001 2.png
shutterstock_204413080.jpg
medical device-kopi.jpg
BASIC TRAINING EXIMIA SPECIALIST.jpg
SPECIAL TRAINING EXIMIA SPECIALIST.jpg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
bottom of page