top of page

EXIMIA HR77

EXIMIA BEHANDLINGER

ANSIKT

FACELIFT BASIC

Rens og ansiktsløft som gir en klar, tonet hud og et raskt løft. Jeg fjerner døde hudceller, renser og fukter huden, før jeg gir ansiktskonturen et flott løft med et vakuum-munnstykke. Huden vil føles super-glatt, tonet og forfrisket.

 

FACELIFT MED RADIOLIFT

Oppstrammende behandling hvor varme fra multipolare elektriske impulser, kalt Radiolift, gjør at fibroblastene i huden trekker seg sammen. Denne behandlingen bygger opp huden, ved å stimulere til økt produksjon av elastin og kollagen, hudens "byggeklosser".  Passer til deg med store porer eller du som har en hud med lite spenst. Eksempelvis etter vektreduksjon eller når man holder på å gå ned anbefales denne alene eller sammen med andre behandlinger.

6 behandlinger fordelt på hver 3 uke, vil gi fantastiske resultater.  Passer også å kombinere med Facelift behandlingen.

SLIPING ARRBEHANDLING

Dyp rens og mikrodermabrasjon (diamantslip) for en klar, ren og tonet hud. Har du arr og store porer er dette den beste behandlingen å starte med. Men det gjelder også for andre hudtyper. Når man sliper huden ”presser” man hudens naturlige prosesser og de gode resultatene av en renset, fuktet hud kommer raskere. Elastin- og kollagen-produksjonen blir styrket da hudens celler begynner å reparere hudlaget i hudoverflaten raskere. Fin sammen med andre behandlinger eller alene for en rask oppfriskning eller lunsj-behandling.    

 

POWER TREATMENT FOR FACE

En luksus-behandling som gir fantastisk ren, mettet hud som bugner av energi. Denne behandlingen ligner Basic behandlingen, her bruker jeg mer tid og huden får det lille ekstra, i form av spesial-serumer og ansiktsmassasje. Behandlingen inkluderer bryst og hals. Jeg bruker de beste anti-age produktene kombinert med Eximia´s unike teknologier.
Gjennom positive, elektriske impulser økes cellemetabolismen og cellens membran omformes slik at gjennomstrømmingen av mikromolekyler økes. Huden mettes med anti age ingredienser og vil føles glatt og stram.
Den ultimate behandlingen for deg som virkelig vil ta vare på huden din og har god tid til det!
Jeg tilpasser ingredienser til din hudtype.

 

PARTY GLOW

Eximia superløft og anti-kråketær!
Vi tilbyr en god og rask rens av ansiktet, etterfulgt av en vakuum "løft" behandling. Huden vil gløde, se ren og fuktmettet ut. For deg som er på farten og som ikke har tid til lang behandling, men vil ha raske resultater. En fantastisk ”lunsj behandling” for travle sjeler!

 

SPARKLING EYE

Eximia Spesial-løft & Anti-rynke program 
For deg som føler deg trøtt og er hoven rundt øynene er dette en herlig, oppfriskende behandling.
Forebyggende anti-age behandling, men også reparerende på "kråketær" og tynn, misfarget hud. Reduserer og minsker synligheten av poser under øyne. Produkt-bruk tilpasses enhver kunde, denne behandlingen er elsket av og passer alle

 

SWEET YOUTH

Klassisk hudpleie med skikkelig krutt i, skru tiden tilbake!
Denne behandlingen passer godt til de som ønsker å se yngre ut på under én time.
Her ser du STOR forskjell før og etter.
Huden vil føles strammere, ha ekstremt fin glød og bugne av energi. Alle produkter tilpasses etter hudtype og eventuell problematikk. Det anbefales også å behandle huden pent hjemme med riktige produkter, her har vi lang erfaring!
(Inkluderer vakuum facelift )

 

KROPP

BASIC MAGE

Jeg benytter laserporasjon/ultraporasjon til å ”smelte” innholdet i fettcellene hvorpå det siver ut av cellene. 
Deretter vil jeg drenere med vakuum, for å flytte avfallsstoffene mot kjertlene/lymfene slik at kroppen kan skille de ut av systemet. Radiolift, multipolar radiofrekvens, strammer opp huden ved å ryke fibroblastene i det ytterste hudlaget. Behandling med radiolift, kan kjøpes i tillegg til basis-behandlingen. 
Her har du en god, effektiv basis-behandling som jevner ut hudtonen, strammer opp og hjelper kroppen med å kvitte seg med unødvendige avfallsstoffer som kan hemme forbrenningen og energi-nivået ditt . Det anbefales å trene jevnlig og endre kostholdet noe under behandling for maksimale resultater.  Da går man inn centimeter og får jevnere hudtone på en effektiv, men skånsom måte.

 

BASIC - LEGGER / LÅR

Sliter du med mye vann, ødem eller fett som sitter hardt, så er dette en behandling som hjelper umiddelbart. Jeg bruker laserporasjon/ultraporasjon, som ”smelter” innholdet i fettcellene og innholdet siver ut. Deretter bruker jeg et vakuum-munnstykke for å drenere og flytte avfallsstoffene til lymfene, som igjen bistår kroppen i å skille disse avfallsstoffene ut via urinen og svettet. Behandlingen kan avsluttes med radiolift, multipolar radiofrekvens, for å stramme opp huden i det øverste hudlaget. Radiolift kan bestilles i tillegg til en basis behandling mot et tillegg i prisen. 
Jeg lager individuelle programmer til hver enkelt kunde. Behandlingen er smertelindrende og har god virkning for de som sliter med fibromyalgi eller andre muskel- og leddplager.  Behandlingen reduserer altså cellulitt (betennelser), ødem, strekkmerker, fett og virker oppstrammende.   

BASIC DECOLETE / ARMER

I denne behandlingen sliper, drenerer og tar jeg i bruk radiofrekvens på armer og bryst, slik at hudens naturlige fornyelses-prosesser skjer raskere. Med varme fra radiofrekvensen og vakuum oppnås  økt mikrosirkulasjon, vevet vil strammes opp på grunn av den økte produksjonen av elastin og kollagen.  Her ser man veldig raskt en jevnere, mer tonet og sunn hud, da dette partiet er vanlig for folk flest å "glemme" å pleie. Jeg kan i enkelte tilfeller bruke laserporasjon for å "smelte" fett på uønskede depoer på overarm mot et tillegg i prisen.

 

CELLULITTE BYE BYE

EXIMIA INTENS MASSASJE & DRENASJE 
En effektiv behandling som har som mål å løsne opp i de vanskelige fettdepoene og cellulittene. Fettdepoer kan sitte hardt og kan føre til dype cellulittdannelser. Cellulitter ER betennelse. 
Jeg bruker spesialprodukter med drenerende, lipolyse-forsterkende ingredienser.
Huden blir jevnere, blodsirkulasjonen øker og kan dermed forsyne områdene som er betente med nye næringsstoffer, oksygen og blod. Du får en sammensatt pakke med skrubb, fettsmelt (lipolyse) og rikelig påføring av viktige næringsstoffer som etterfølges av en effektiv drenering/bindevevsmassasje.
Behandlingen avsluttes med påføring av en spesialkrem som effektivt sluses inn med multipolar radiofrekvens (radiolift), for ytterligere styrking av huden og forlengelse av behandlingen.
Det anbefales på det sterkeste å kjøpe med en spesialkrem til bruk hjemme, jeg kan anbefale en krem som passer ditt behov!

 

DECOLETE

Nakke og bryst - løft, toning og Anti-age
Få en glødende og "ny" hud rundt bryst og hals.
Behandlingen inneholder en deilig skrubb, innslusing av antioksidanter og en drenerende behandling for å styrke bindevevet.
Dette stimulerer kroppen til å danne elastin og kollagen raskere på egenhånd. Du vil se umiddelbare resultater, men resultatet vil også bedres over tid. 
Jeg avslutter med en deilig nakke/skulder-massasje med nærende og oppstrammende produkter.
Huden din vil få en ny glød, føles glatt og behagelig stram.
Behandlingen passer godt om du skal vise litt skuldre og armer ved en festlig anledning.

 

FATFIGHTER

Laser-lipolyse er det nyeste gjennombruddet innen behandling av uønskede fettdepoer på kroppen. Laseren kombinert med elektriske impulser spalter fettsyrene, uten å ødelegge cellemembranet, slik at hardt fett blir flytende og siver ut av cella. Kroppen kan deretter benytte dette som fri energi til forbrenning eller skille det ut som avfalsstoffer i urin og svette.
På denne måten kan jeg "forme" din kropp og redusere uønskede fettdepoer. I tillegg påføres huden et spesiallaget serum, rikt på lipolytiske og slankende ingredienser. Det påføres også en krem med egenskaper som øker mikrosirkulasjonen i det ytre hudlaget. Sammen med multipolar radiofrekvens som styrker kollagenfibrene, vil huden din vil fortsette forbedringen over tid.
Behandlinger inkluderer også en drenasje og bindevevsmassasje for bistå kroppen i utskillelsen av avfallstoffer, løse opp forkalkninger, og fjerne overflødig fett og protein. En meget populær behandling.

 

STRETCHMARK CONTROL

En effektiv behandling mot de berømte strekkmerkene. Behandlingen starter med mikrodermabrasjon, slip av hud, som stimulerer huden til fornyelse og fjerner døde hudceller. Dette øker effekten av påfølgende behandling med 70%.
Slipingen etterfølges med påføring av et aktivt spesialserum og krem som vil tilføre huden viktig næring og har oppstrammende ingredienser. Jeg bruker også en oppstrammende og tonende kroppsmaske som effektivt reduserer synligheten av strekkmerkene!
Jeg benytter vakuum for å drenere områdene som skal styrkes og huden bygges opp innvendig. Behandligen avsluttes med en spesialkrem som sluses ned av den multipolare radiofrekvensen (radiolift). Dette vil øke elastin- og kollagenproduksjonen i huden. Det anbefales en kur med denne behandlingen, eventuelt en kombinasjon av basic behandlinger og denne hver 3 uke, avhengig av hvor dype og brede strekkmerkene er. Jeg skreddersyr et program som passer deg.

 

SUPER SEXY LEGS

For deg som skal vise litt ben på fest eller på stranden!

Behandlingen iverksettes med en god, mykgjørende skrubb som fjerner død og tørr hud fra legger og lår.

Deretter benyttes laserporasjon/ultraporasjon for å sluse inn rikelig med antioksidanter før man så påfører en nærende og oppstrammende krem.

Huden på lår og legger strammes videre opp ved først å drenere bort overskuddsveske med bestemte vakuum-programmer og avsluttes med den patenterte ”Radiolift”-behandlingen for ytterligere å styrke elastinet og kollagenet i huden.

Lår og legger vil virke strammere, glattere og ha mer glød!

 

POWER BODY

En perfekt blanding av klassisk Eximia behandling og delikat Spa-følelse!
Jeg vil skreddersy en behandling spesielt for deg for å oppnå et maksimalt resultat. Jeg kan velge blant 5 ulike teknologier og kombinasjonsbehandlinger i tråd med kremer og serumer som bugner av aktive, næringsrike ingredienser!
Huden etterlates jevn, glødende og rik på fukt og næring. Behandlingen skal være slankenende og vil virke oppstrammende på huden. 

 

NICE AND CLEEN BACK

Få en fantastisk ren og velstelt rygg.

Huden slipes grundig med en diamantsliper (mikrodermabrasjon) for å oppnå en jevn, glatt og renset hud.
Slipingen reduserer også arr og andre ujevnheter.
Etter en deilig rygg og nakke massasje (10 min.) påføres en rensende maske, før vi avslutter behandlingen med tonic og krem med aktive ingredienser (ved behov).

NB! Anbefaler de med mye hår på ryggen voksing minst 2 dager før behandling
.

 

BETTER FEELINGS

Har du vann, betennelser og mye smerter i kroppen kan dette være behandlingen for deg!
Jeg benytter Eximia for en mekanisk, lett drenasje i tillegg til manuell massasje. Gjennom drenasjen oppnås en bedre utskillelse av avfalls- og giftstoffer samt en bedre tilførsel av oksygen og næringsstoffer. Dette vil kunne lindre smerter i legger, lår, armer og rygg samtidig som hudens vev styrkes. Kroppen vil umiddelbart føles lettere og mykere og du vil trolig kjenne at du går inn noen centimeter i omkrets. Dette skjer når vann blir drenert gjennom lymfesystemet.
Jeg har spesielle produkter som kan kjøler ned og har egenskaper som "letter på trykket" under behandling.
For de som til daglig opplever smerter, anbefaler vi at man prøver dette programmet kontinuerlig 1-2 ganger i måneden i en periode for å få mer varige resultater over tid.
Kunder med lymfeødem har hatt stor glede av å få en mekanisk, men effektiv lymfedrenasje.

 

FACELIFT BASIC
FAELIFT MED RADIOLIFT
POWER
PARTY
SPARKLING
SLIPING
SWEET
BASIC MAGE
LEGGER
DECOLETE ARMER
CELLULITTE
DECOLETE
FATFIGHTER
STRETCHMARK
SUPER
POWER BODY
NICE AND CLEAN 
BETTER FEELINGS
bottom of page