top of page
RIMELIGERE
 


RASKERE


 
BEDRESMERTEFRITT

 
 
SIKKERT
Ny teknologi har endelig gjort det mulig å redusere prisene på permanent hårfjerning. 2 lasere og et dobbelt "deepfreeze" kjølesystem gjør at laseren kan utføre hele 10 pulser ("laserskudd") pr. sekund, noe som betraktelig reduserer behandlingstiden.
Tid spart for behandler er penger spart for våre kunder.
 
LaserGy har også en nærmest evigvarende laserlampe (5 millioner pulser) , som reduserer kostnaden betraktelig for vår klinikk, også til det beste for våre kunder.

Det effektive kjølesystemet gjør også at behandlingene er smertefrie.
 
Dette betyr at vi kan øke energien i lampen som igjen sørger for at vi kan få et bedre resultat. Økt energi vil kunne gi økt resultat.

I vårt konsept anbefaler vi også våre kunder å barbere ønsket område for behandling før de kommer, dette sparer tid for våre behandlere, noe som igjen betyr redusert pris for våre kunder. Kommer du ubarbert blir det et tillegg i prisen. 

Våre behandlere er sertifiserte Express laser terapeuter og vil sørge for en hyggelig, profesjonell og effektiv behandling.
Bestill en gratis konsultasjon og få et prisoverslag for flere områder og behandlinger, det er en fordel om du kommer ubarbert til konsultasjon, slik at vi ser hva vi har å jobbe med, det trenger ikke være lange hår, så lenge de er synlige.
HairRemoval-Leg.jpg
Skjermbilde 2020-06-18 kl. 10.57.26.png
bottom of page